Scholenprojecten die wij ondersteunen

De bedoeling van dit project is om kinderen, vooral van de middelbare scholen een voordracht te brengen waarin zij zich in kunnen terugvinden . Een voordracht waar de doelstelling is om kinderen duidelijk te maken dat het heel belangrijk is om te communiceren over gevoelens op een respectvolle manier. Woorden kunnen mensen maken maar ook diep schaden. Dit kan zware gevolgen hebben. Maar ook het sensibiliseren van het erkennen en uiten van een depressie, de problematiek rond zelfverminking, zelfdoding, holebi's en pesterijen zullen ruimschoots aan bod komen.
Scholen zullen de kans krijgen om zelf een pakket samen te stellen . Ook de ouders en de leerkrachten krijgen de kans om een voordracht op maat bij te wonen om hun kinderen beter te kunnen begeleiden. De cirkel moet rond zijn!

  Lezingen vanaf 5e leerjaar en middelbaar
Ken Heylen
Ken Heylen: psycho-pedagogisch counselor
Creatieve workshops: lagere school
en middelbaar
Lea Smet
Lea Smet: Leerkracht, naturopaat
Pesten, holebi-aanvaarding
Diego Termote
Diego Termote, ervaringsdeskundige
Zelfverwonding
Britt Eyskens
Britt Eyskens, verpleegkundige
Workshops rond emoties
Lies Deboiserie
Lies Deboiserie, life-coach

 

 Scholenproject inzake diversiteit :

Mehdi Achiba, 2e ereheer Mr. Gay Vlaanderen, komt je school bezoeken met een project inzake diversiteit., zodat er meer aandacht en begrip komt hiervoor. Het hoeft niet steeds hetzelfde man/vrouw-patroon te zijn, soms is het ook eens anders. Voor info en brochures , kan je een mailtje sturen naar ons contactadres, wij geven dit dan door aan Mehdi